Moldoveanu Adrian
Executor Judecătoresc

           Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București promoția 2012. Cu o experienţă profesională de peste 10 ani, şi-a început activitatea în domeniul executării silite încă din timpul facultății, în departament de call center în cadrul unei societăți de recuperare creanțe. A aprofunda cunoștințele în materia executării silite că asistent executor bancar în cadrul unei bănci de top din țară.

     Începand cu luna martie 2013 a ocupat funcția de consilier juridic/team leader în cadrul unui birou de executor judecătoresc, timp în care a coordonat pentru o perioadă de peste 7 ani echipa juridică, dezvoltând departamentele biroului și impunând cele mai înalte standarde în domeniul administrării dosarelor de executare. În noiembrie 2017 a promovat examenul de stagiatură, efectuând perioada de stagiu până în martie 2020, timp în care a pus în practică și și-a insușit conoștințele acumulate în materia executării silite. În martie 2020 a promovat examenul de definitivat, fiind numit Exector Judecătoresc prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 2079/C/25.05.2020 având raza de competenţă teritorială în circumscripția Curții de Apel Bucureşti.

Echipa noastră

     Echipa noastră cuprinde profesionisti in domeniul juridic, administrare dosare, business, precum și studenți cu potențial și dorință de a învăța să devină juriști desăvârșiți.